Categorieën
Geen categorie

19 april 2021, zal ik het over het weer gaan hebben?

Nee laat ik dat niet doen. Maar dat dit weer k*t is en dat ik er helemaal klaar mee ben begrijpen jullie hoop ik wel. We gaan weer een kleine ijstijd in en voor jullie zeggen: “april doet wat tie wil” f*ck dat! Er zou klimaatverandering komen! Dat hadden ze ons beloofd.

Helpt wel bij het rekken van de lockdown, sperrzeit en alle andere krankzinnige maatregelen waardoor mijn 15 jarige zoon al ruim een jaar niet meer naar school kan. Ik vraag me echt af hoe je jezelf als bejaarde nog in de ogen aan kan kijken. Hele generaties worden voor de rest van hun leven dommer gemaakt, angstiger gemaakt en afhankelijker gemaakt omdat jij bang bent om dood te gaan. Terwijl je al ruim 20 jaar ouder wordt dan de generaties voor jou. Ik kan die babyboomers niet meer zien. Zelfzuchtige, verwende monsters.

Waarom spuiten ze niet door? Spuit dat vaccin in al die mafkezen! Alsjeblieft spuit dat gif in die oude gerimpelde lichamen, niet 1x maar 2! Nee 3x! Het nieuwe vaccin voor de gevaarlijke Zuid-Amerikaanse is eind dit jaar klaar las ik. Mooi, eind dit jaar de 3de lading gif wat we in die ouwe lijken kunnen spuiten. Spuit ze vol! Chemisch afval maken we van ze waarna we ze de aarde in pleuren. Das goed voor de natuur, zelfs als ze dood zijn verpesten ze het leven van de generaties na hun.

Sorry kids, tis niet mijn ochtend. Niet mijn dag. En dat terwijl er zoveel moois in het verschiet zit. Maar de schaduw die zich steeds verder over de wereld uitstrekt is elke x sneller dan ik verwacht. Het donkere narratief wat ons wordt opgedrongen is niet van plan te wijken. Het merkt dat als het nu niet doorzet er weer licht kan gaan schijnen en dat is niet wat het wil. Teveel licht toont wat het wil verbergen. Teveel licht laat zien welk kwaad het in de zin heeft. Alleen in het donker kan het overleven.

Ha! Dikke l*l! Licht gaan we brengen! Vuren gaan branden, alles zal in de hens worden gezet! Het vuur zal alles reinigen en tonen. In het aangezicht van het naderende vuur zal de waarheid getoond worden. En verbranden wat de schaduw aan onze ogen heeft onttrokken.

3 reacties op “19 april 2021, zal ik het over het weer gaan hebben?”

Goedemorgen lieve Koert,
Ook ik ben van 1953, alleen voel ik mij niet genoodzaakt de prik te nemen of wat voor vreemde dwingende maatregel ook op te volgen. Van mij mag iedereen LEVEN i.p.v. overleven. Ieder kind heeft recht op een mooie jeugd. Niet iedere mens op leeftijd wil deze maatregel, wil ook geen prik, wordt vaak gedwongen en wil te vaak als leven lijden wordt dood. Alleen mogen we anno 2021 niet meer dood gaan.
Snap jouw frustraties omdat het ook de mijne is, alleen kunnen we de ander niet anders laten denken en dienen we het zelf te doen, zelf naar binnen te gaan en te onderzoeken wat we zelf kunnen doen. Ook ik heb keihard van alles erover geroepen, wetenschappelijke artikelen over mondkapjes, prikken etc. gedeeld met een ieder die het wel/niet wilde lezen/zien. Alleen ben ik tot de constatering gekomen, nu zo vele van mijn familie/vrienden zich ‘gewoon’ laten spuiten, dat het geen moer geholpen heeft. Dat een ieder zijn eigen weg dient te gaan en ik doe dat wat ik voor mijzelf goed acht. Probeer het klein te houden omdat ik weet en voel dat de waarheid al naar boven aan het komen is, alleen gaat dat ons niet snel genoeg.
Hoop dat je zoon zich nog goed kan houden in deze crisis. Gelukkig heeft hij jou om mee te praten.
Focus op jouw mooie plannen en zo ben je voorbeeld voor jouw kinderen, dat je altijd ondanks of dankzij alles je dromen waar kan maken ………….
Ik word altijd blij en vrolijk van jouw bijzondere plannen om het LEVEN ten volle te LEVEN ❤️
Veel liefs en hoop dat je gemoed in de loop van de dag met het zonnetje wat fijner voor jezelf gaat zijn 😅😘🌞

Je hebt gelijk Marga, sorry voor dit stukkie. Het regende en het was weer zo koud toen ik wakker werd. Soms neemt mijn negatieve kant de overhand tijdens het schrijven van mijn stukkies. Eigenlijk wou ik het vandaag over de ooievaars hebben die rondom de stal van Elanor en Frodo nesten aan het bouwen zijn. Maar dat stukkie kwam er niet uit. Morgen weer een vrolijk stukkie! Hoop ik😘🤠 mooie dag lieve Marga!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *