Categorieën
Geen categorie

18 april 2021, ik had jullie wat beloofd lieverds!

Gisteren ben ik met hele lieve vrienden naar een nieuwe uitdaging gaan kijken! Eigenlijk om tijd te winnen, totdat ik Elanor en Frodo zo ver krijg om rustig mee op pad te gaan. Ze wennen al ongelooflijk goed aan me maar voordat ze voor mijn huifkar lopen zijn we wel een paar maanden verder. En om die tijd hier door te brengen aan de waterkant van de IJssel, tussen de babyboomers, gaat me wat te ver. Ik moet koken, mensen laten genieten, ze weer laten proeven wat de waarde is van het leven. Dat het niet draait om het verleden of de toekomst maar om het nu. En als we nu genieten is er niets wat ons dat meer afneemt, dat moment wil ik ze geven.

Dus change of plans, de aankomende maanden ga ik jullie nog niet bezoeken maar kunnen jullie mij bezoeken in 1 van de mooiste natuurgebieden van NL. Althans dat is zoals het er nu uitziet. Gisteren een erg goede indruk gekregen van wat de eigenaren willen nu moeten we er nog arbeidsvoorwaardelijk uitkomen. Nu heb ik niet veel eisen. En ze hebben een groot voordeel! Wat een prachtige plek om te wonen! Genoeg ruimte voor Elanor en Frodo en voor mij genoeg vuur, vlees en vis om me uit te leven.

Ik beloof dat ik snel laat weten waar en hoe zodat we plannen kunnen maken wanneer jullie langskomen. Dan gaan we het leven weer samenvieren! Samenleven, samenspelen, samenzijn, samenwerking, samengenieten, samenfeesten, samendelen, samenhuilen en samenknuffelen. Samen….

Één reactie op “18 april 2021, ik had jullie wat beloofd lieverds!”

WoW wat een fantastisch bericht 😍
Hoop dat het gaat lukken lieve Koert.
Zo benieuwd hoe wat en waar 😊
Mooie zondag
Liefs
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *