Categorieën
Geen categorie

15 april 2021, daar issie dan kids!

De Brussel Bank! Met tripple A Status? Hoe kan dat? Europa is hartstikke failliet! Al 20 jaar is Europa hartstikke failliet! De euro is een groot fiasco maar de ECB start een bank met tripple A status om meer dan 800 miljard uit de markt te trekken. En dan geeft de ECB deze bank die ze ZELLUF hebben opgericht een tripple A status. Dat geld wordt uit de markt getrokken door een soort van Eurobonds uit te geven. Eurobonds? Dat wilde Duitsland en NL toch niet? Daar komt een hoop schuld aan kids, daar gaat je pensioen pa, daar gaat jullie spaargeld lieve mensen!

Ik geef het een maand, nee das te lang, twee weken dan voor de eerste banken in Europa om gaan vallen. We weten allemaal dat de Deutsche Bank, de grootste bank ter wereld, al jaren failliet is en overeind gehouden wordt door Merkel. Zou die als eerste gaan? Of wordt het een bankje in Italië? ABNAMRO is ook al jaren failliet maar als staatsbank is dat geen probleem natuurlijk. ING hangt van dubieuze en ondoorzichtige deals aan elkaar, een klein zetje en hij ligt onderuit. De RABO? Heeft nog wat rijke klantjes maar is door incompetent bestuurlijk falen al jaren stuurloos. De Nederlandse Bank is niet van ons dus daar hoeven we weinig van te verwachten. De DNB is een private instelling, eigendom van de familie Rothschild, Klaassie Knot heeft daar echt niets te zeggen.

Maar nu hebben we dus Bank Brussel! Bank Brussel gaat ons redden! 1 voor 1 neemt ze de landelijke banken over. We krijgen (bijna) allemaal een nieuwe rekening! Een Bank Brussel rekening. Willen jullie weten wat er op jullie Bank Brussel rekening komt te staan? Dat ligt aan je gedrag. Ben je een brave burger? Heb je je spuitje al gehad? Heb je vermogen? Een groot huis? Das mooi, we zullen allemaal moeten inleveren omdat we deze crisis SAMEN MOETEN OPLOSSEN! Voor het einde van het jaar zijn we (bijna) allemaal in het bezit van een Bank Brussel rekening, maar je wil niet weten wat jullie ervoor moeten afstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *