Categorieën
Geen categorie

14 april 2021, het mooie van deze tijd is dat je echte mensen ontmoet kids.

Mensen die er toe doen. Die bereid zijn verder te kijken dan hun eigen zielige leventje. Die openstaan voor liefde, plezier en delen. Btw met delen bedoel ik niet €50 per maand overmaken aan de kerk maar mensen die bereid zijn hun leven met je te delen. Onvoorwaardelijk, zonder vragen, met volle overgave.

Nu wist ik dat al, tijdens mijn eerste periode als zwerver toen ik nog een jonge blonde God was. Het waren deze mensen die mij op de moeilijke momenten steunden. Die mij op de meest onverwachte momenten uit mijn miserabele situatie wisten te redden. Wat is het mooi ze weer te ontmoeten en er tijd mee door te brengen.

Gisteren was Gorge (spel je dat zo? Of is het Jorge?) uit Cuba voor de tweede x op bezoek bij mijn ezels. Voor mensen als Gorge is wat er op dit moment in de wereld gebeurt een herhaling van zetten. Hij kent de inmenging van een overheid in het privéleven van mensen. Hij heeft de onderdrukking van politie en militairen eerder meegemaakt. Hij heeft gezien hoe mensen buiten werden gesloten omdat ze het niet eens waren met de machthebbers, belachelijk gemaakt, opgesloten of gewoon vermoord. Hij kent de angst van de massa die, om maar niet te verliezen wat ze denken te hebben, bereid zijn de ogen te sluiten voor het onrecht, voor de leugens en de tirannie. Het is verschrikkelijk voor hem dit nogmaals te moeten meemaken maar wat een feest, wat een eer, voor mij om met hem te mogen dansen. Bedankt Jorge/Gorge🤠

Één reactie op “14 april 2021, het mooie van deze tijd is dat je echte mensen ontmoet kids.”

Geweldig Koert,
Geniet van elkaar, je krijgt uiteindelijk altijd weer wat je geeft.
Ooit had ik oude buurtjes van in de negentig, die vertelde mij herhaaldelijk, ‘buurvrouw je krijgt terug in het leven wat je geeft, meestal niet van dezelfde mensen, maar op een dag krijg je terug wat je ooit hebt gegeven.
Dus ik denk dat dat ook voor jou geldt, met van die mooie bijzonderen mensen om jou heen ❤️
Mooie dag 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *