Categorieën
Geen categorie

22 maart 2021, een nieuw stukkies jaar kids.

Heb net mijn eerste stukkie nog ff terug gelezen. Daarin gaf ik vooral de oudere generaties de schuld. Oorlog, doden en ellende voorspelde ik en man wat krijg ik gelijk. Afgelopen weekend heeft zich weer een psychologisch oorlogsspel afgespeeld in onze ooit zo mooie en vrije hoofdstad. Burgerrechten zijn geschonden, normen en waarden vervaagt. Het is een kwestie van een paar maanden voor het noodzakelijk is het leger in te zetten tegen de eigen bevolking. We zitten midden in de derde golf, Armageddon staat om de hoek. Vaccinatie paspoorten worden in MSM niet gebracht als een vorm van discriminatie maar als de redding. Elk jaar een vaccin voor de hele wereldbevolking is ons vooruitzicht. Totale controle over ons leven, alles om de ons te redden van een zekere dood.

Daarnaast hebben we het klimaat natuurlijk nog. Veel lezers zal het niet veel interesseren, ze hebben geld zat, maar ik schrok me kapot afgelopen vrijdag. Ik moest tanken, man wat een prijzen! Waarom hoor ik daar niemand over? Een vat olie kost niets! Je krijgt er een pakje boter bij als je er een stuk of 100 afneemt. Waarom betaal je voor een liter benzine bijna €2? Nou das simpel, omdat autorijden vrijheid geeft en vrijheid in de ogen van onze democratisch gekozen leiders niet iets is waar het volk veel van nodig heeft. En daar hebben ze gelijk in. Anders hadden die sukkels niet massaal op die massamoordenares van een kaag gestemd. Of op die leugenaar van een rutte.

Nu ff het goede nieuws! Ik heb eigenlijk alles voor elkaar, mijn huifkar is nog waterdichter en voorzien van een rem, ik heb een weiland, ezels en aankomende zaterdag komt de keuken en wordt de elektriciteit aangelegd. Nog een kacheltje en een bankje en we zijn klaar voor de reis. Nou klaar, eerst moet ik nog even zorgen dat ik die ezels zo ver krijg dat ze mij leuk gaan vinden en de kar willen gaan trekken. Maar ook die brug nemen we wel als het zover is. Man wat een avonturen! Ik heb er zo’n zin an, ik hoop jullie ook…

2 reacties op “22 maart 2021, een nieuw stukkies jaar kids.”

Goedemorgen lieve Koert,
Lees zojuist dat er pas versoepelingen komen als de 60+ ers zijn ingeënt dus je hebt meer dan gelijk met je eerste stukkie. Als de meeste 60+ ers dat niet zouden doen, dan is het zeker hun schuld dat er geen versoepelingen komen. Wat een mooie strategie hebben ze verzonnen. Nog meer verwijdering tussen jong en oud nog meer wijzen naar elkaar.
Het zit wel heel goed in elkaar. Aan alles is gedacht 🙈
Als er iets teveel tegengas komt zoals zaterdag in de heel de wereld zetten we deze strategie in. We zijn er nog niet. Ze geven niet zomaar op.
Dunt wel goed uit en dat is wat ze graag willen.
In mijn lijf geen prikkie ……
Geniet van je mooie avonturen ben zo benieuwd. Zo mooi te lezen jouw proces.
Mooie dag
😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *