Categorieën
Geen categorie

14 februari 2020 Volgen jullie de pantomime voorstelling in de US nog een beetje lieverds?

Het is echt de moeite waard! Gisteren is “De Donald” voor de tweede keer vrijgesproken tijdens een ‘impeachment trial’. Het congres bestaat uit 100 senatoren waarvan er 57 voor de impeachment stemden en 43 tegen. 7 leden van Trumps partij, de Republikeinen, stemden mee met de Democraten maar dat was niet genoeg. Om een (ex?) president voor het leven af te zetten hebben ze 2/3 van de stemmen nodig. Waarom zijn ze die hele poppenkast dan begonnen vraag je je af? Nou dat zal ik jullie eens haarfijn uitleggen.

De ‘Democraten’ in Amerika staan voor links, das gek want een Democraat in de US is vaak nog rechtser dan de gemiddelde Nazi in Europa maar dat wordt door onze MSM zo geframed. Links wordt in de literatuur, de geschiedenisboeken en in onze geïndoctrineerde hoofden geassocieerd met goed. Links betekent socialisme, eerlijk delen, er voor elkaar zijn! Bekijk het partijprogramma van de SP en je krijgt spontaan diarree van alle goede bedoelingen die ervan afspatten. Als we kijken naar de landen waar een socialistisch regime de macht heeft of heeft gehad dan zie je vaak wat anders. Pol Pot claimde het socialistische gedachtengoed uit te dragen, de Kim’s in Zuid Korea hebben al decennia het beste voor met hun volk, Fidel in Cuba had een legeruniform nodig om zijn volk te overtuigen van zijn goede bedoelingen en we kennen allemaal de geschiedenis van de Oostblok landen. Toch claimt ‘Links’ moreel superieur te zijn ten aanzien van rechts. We zien dat nu heel duidelijk in onze eigen landje met de openlijke lynchpartijen van Thierry en Dion. Heel ‘Deug NL’ staat klaar beide mannen naar de kerkers te verbannen of liever nog, ze op de brandstapel te zetten. Rechts staat voor het kwade, voor een Nazi, voor Hitler’s Nazi-Duitsland.

Terwijl Hitler een extreem ‘Links’ beleid voerde! Iedereen een auto, een huis, een baan, hij gaf de Duitsers hoop na een gruwelijke periode van uitbuiting en onderdrukking. Dat hij er wat vreemde ideeën op na hield ten aanzien van bepaalde bevolkingsgroepen ontken ik zeker niet maar als we puur naar zijn beleid kijken was dat ‘Links’.

De Donald wordt afgeschilderd als een aankomend ‘Rechts’ dictator, een tweede Hitler. Zijn aanhangers als gewelddadige Nazi’s. Terwijl de onlusten in de US op dit moment komen van links, Antifa en BLM branden steden plat, ze eisen een rechtvaardigere wereld maar dan wel 1 gestoeld op haat en verdeeldheid ten opzichte van de andere helft van de bevolking.

Die andere helft bestaat eigenlijk alleen maar uit vrij gewone mensen. Mensen die hun leven het liefst zo rustig mogelijk willen leven. Ze werken vaak, ze hebben kinderen, ze doen veel vrijwilligers werk bij de plaatselijke voetbal of schaatsvereniging, gewone mensen die niet van verandering houden. En dat is nou net wat ‘Links’ of de ‘Deug’ mensen wel willen. We gaan naar (sorry voor deze walgelijke woorden) een ‘Inclusieve’ wereld, naar ‘Build Back Better’, naar ‘Het Nieuwe Normaal’. Waarom vragen die hardwerkende, tevreden mensen zich af? Was het ‘Oude Normaal’ niet goed?

Nee vinden de ‘Dems’ we moeten ‘Inclusief’ zijn, allemaal! En om dat te bereiken moet je de tegenpartij tot op het bot fileren. Moet je ze censureren, ze oppakken, opsluiten en op termijn elimineren. En om dat te bereiken heb je verdeeldheid nodig. Links tegen Rechts, Goed tegen Kwaad, Zwart tegen Wit. En daarom gaat de strijd in de US door.

Toets deze URL eens in op je browser. www.Antifa.com fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *