Categorieën
Geen categorie

14 januari 2021, 2 politie auto’s, 2 undercover wagens en een arrestantenbus met in het totaal 8 agenten waren nodig om mij uit mijn campertje te halen kids.

8 agenten. Nu dacht de winkelier gehoord te hebben dat ik gezegd zou hebben dat ik als ik een mes had zijn strot af zou snijden. En dat ik wist waar hij woonde. Misschien dat mijn baard en mijn naam hem bepaalde associaties gaven maar man wat zou ik het druk krijgen als ik zo zou reageren. Sinds juli wordt ik geweigerd in winkels, toen zat ik in ZF en daar was tie al verplicht. Triest.
Over mondkapjes gesproken, hilarische taferelen!! Ik moest natuurlijk zo’n ding op van ze, maar dat deed ik niet. Op een gegeven moment staan 2 politieagenten echt tegen me aan om me te imponeren. Ik vraag ze netjes 1.5 meter afstand te houden, waarop ze nog bozer worden maar niets anders kunnen dan opzouten. Btw sindsdien hoest ik.
Zonder mondkapje zit ik in de arrestantenwagen, ik kom er wel achter in het cellencomplex roepen ze mij stoer achterna. Maar buiten dat ik op een gegeven moment tussen 4 agenten op mijn knieën lag smekend om een nekschot, heb ik ook daar geen mondkapje gedragen, er zijn grenzen.
Wat absoluut een domper op de feestvreugde was, was mijn vrijlating. Zonder thee ben ik zo de deur uitgegooid. En hoe kom je dan thuis? Zonder mondkapje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: