Categorieën
Geen categorie

9 december 2020 Waar ik zo blij mee ben kids, is dat het zo lekker rustig is in de wereld.

Het gaat, als je MSM moet geloven, hartstikke crescendo. Juichende verhalen zie ik als tRump weer een dolk in zijn rug krijgt en goedkeurende als China de teugels nog wat aantrekt richting de bevolking.
Bij ons thuis lazen we de krant ‘s morgenvroeg, althans opa, mijn broer en ik. Jullie tante was altijd te laat die had geen tijd de krant te lezen. Elke ochtend hetzelfde ritueel, bord Bambix met hagelslag, kop chocolademelk en de krant die je vertrouwde. Mooie tijden..
ik heb geen krant meer. Ik wordt boos als ik de kranten inkijk. Maar ik wordt ook boos als ik op andere manieren nieuws zoek. Op allerlei manieren proberen mensen door misinformatie te verspreiden andere mensen te beïnvloeden. Das altijd zo geweest, maar dat het nu zo openlijk wordt gedaan is schokkend. Zo’n Bruls bv die minutenlang staat te liegen over de mondkapjes plicht in winkels, ongelooflijk. Een winkel is geen publieke ruimte, de eigenaar van de winkel is de baas. Als de eigenaar eist dat elke gast een vinger in zijn of haar achterwerk moet proppen in zijn winkel dan mag dat. Das net zo nuttig als een mondkapje, dus doen!
En zo geld dat ook voor je kerstfeest thuis. Het is een dringend advies! Het is geen plicht, toch Hugo de Jonge?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *