Categorieën
Geen categorie

15 november 2020 Hebben jullie al kennis gemaakt met Berend Schans lieverds?

Berend is pop baas! Hij zorgt voor onze festivals en popconcerten. Berend vind dat verplichte vaccinatie, om weer naar een concert te mogen, bespreekbaar moet zijn. We zijn tenslotte een polderland, dekt hij zich in dus dat moet kunnen. Dat het een heikel onderwerp is begrijpt Berend ook.
NL is, volgens de NL’ders zelf, goed in het bespreekbaar maken van moeilijke onderwerpen, daar zijn we trots op. Nu ben ik 52, best oud, en toch ben ik er pas net achter dat dat echt BS is. We moeten zeggen: NL is goed in moeilijke zaken onder het tapijtschuiven en net te doen of ze er niet zijn. We lossen nooit iets op, we blijven de wond schoonmaken met water maar verbinden hem daarna met dezelfde vuile doek. Maar dat geeft niet want we hebben erover gepolderd! Neem ons softdrugs beleid, een wanstaltiger gedrocht is er wereldwijd niet te vinden maar niemand doet er wat aan. Neem de jeugdzorg, je kan die vergelijken met de maffia maar dan legaal en nog crimineler. NL’ders polderen erover, schrijven een rapport, stellen kamervragen en gaan weer over tot de orde van de dag.
Berend, dat je je bedrijfstak wilt redden begrijpt iedereen. Maar toch niet door mensen buiten te sluiten? Dat druist toch tegen alles in waar popmuziek voor staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *