Categorieën
Geen categorie

6 november 2020 Geloof kids.

Geloof in wat onze premier zegt. Geloof in de goedheid van de mens. Geloof in mondkapjes. Geloof in de 1.5 meter. Geloof in MSM, geloof in God. Ik ben opgegroeid met geloof, wij leerden in de begin jaren op mijn christelijke school alleen Psalmen want Gezangen waren niet van de Heer. Dat kregen wij te horen. Een paar jaar later toen onze hoofdmeester Jan weg was mochten we wel Gezangen leren, toen waren ze in 1x wel van de Heer. Dat vond ik vreemd, ik stelde dan vragen, en dat was dom, want er waren geen antwoorden. Net als nu, je moet het gewoon geloven. Gewoon doen. Je draagt mondkapjes want er wordt gezegd dat dat moet. In maart zeiden dezelfde mensen die ons nu verplichten een mondkapje te dragen dat het schijnveiligheid is en nu helpt het wel. Nou het helpt niet tegen de verspreiding van het virus, en het mondkapje is niet gezond voor de drager maar het zorgt wel voor iets belangrijks! Gedragsverandering. En dat merk je! De maatschappij wordt er niet gezelliger op. Kan ook niet met mondkapjes op. Dat ziet er niet uit, is bedreigend, lelijk, ongezond en crimineel en toch doet iedereen het. Omdat ze geloven in onze kabinet, geloven dat die het beste met ons voorhebben. Door ons iets te laten doen wat gedragsverandering teweegbrengt. Door ons te ontmenselijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *