Categorieën
Geen categorie

5 november 2020 Man man, wat is die soep lekker geworden.

Dat is het mooie van buiten koken, alles wordt toch lekkerderder. Het verschil met gas of inductie is dat je erbij moet blijven. Je moet continue je vuur of vuren controleren, gaat het te hard of te langzaam, is er nog genoeg hout, is er nog bier? Belangrijke zaken die je proeft in de gerechten. En zo heb ik weer mensen blij kunnen maken, das nog het leukste. Rij je langs Deventer wip dan ff langs de erwtensoep is nog niet op!
Ik zit stiekem te denken, vanaf vandaag mogen jullie 2 weken lang weer helemaal niets en dat terwijl jullie al 8 maanden niets mogen. Nu is dat volgens de meneren Hoek’s van deze wereld helemaal niet erg want 95 jarige demente vrouwen zijn belangrijker volgens hem maar zoals jullie weten ben ik het daar niet mee eens. Maar ff terug! Ik zit te denken. Eten afhalen mag toch? En je mag met 2 man de straat op toch? Als jullie nou bij mij eten komen afhalen, zet ik een muziekje op, jullie blijven met 2 man op 1.5 meter van de andere mensen, en dan wachten. Op je eten, ik kook nou eenmaal errug slow. En ondertussen zet ik een muziekje op, drankje erbij, beetje dansen, flirten, en dan je eten meenemen. Wat denken jullie? Zouden we daarmee wegkomen? Kijk maar ik heb plek zat hier aan de IJssel!
Meteen maar ff zwemmen. Brr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *