Categorieën
Geen categorie

29 oktober 2020 Sorry, ik wordt er niet vrolijker op lieverds.

Wat is mijn taak als vader? Jullie eerlijk te vertellen hoe ik de wereld zie en wat dat met mij doet of de leuke jongen uithangen? Ik denk het eerste maar ben er zeker van dat ik ook hier volgens een hoop mensen fout zit, dat ik aan het zeurpieten ben.
Weer trekt het kabinet de portemonnee en de economen zeggen dat kan in NL want we lenen bijna voor niets. Onze rating is AAA dus we kunnen nog wel ff doorgaan. Als iemand weet waar schulden je kunnen brengen ben ik het wel. Maar deze schulden zullen niet afgelost hoeven te worden door de mensen die ze aangaan. Nee, daar zullen jullie voor moeten zorgen, hoe? Door het inleveren van individuele vrijheid. De generatie van de jaren ‘60 die nu de macht heeft levert jullie vrijheid in om een paar jaar langer te kunnen leven.
Kennen jullie Artin? Afgelopen week is hij even genoemd, een kleine voetnoot in de kranten. Deze foto’s zijn van afgelopen zaterdag, genomen in Duinkerken, in een bos, door lieve mensen die Artin en zijn ouders en tientallen andere vluchtelingen kleren en eten brachten. Artin vond vooral de auto geweldig! Hij deed niets anders dan erin en eruit klimmen. Artin is afgelopen dinsdag verdronken in de Noordzee samen met zijn zusje en ouders. Rust zacht lieve kleine Artin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *