Categorieën
Geen categorie

5 oktober 2020 Wanneer zegt de massa het is genoeg, kids!

Hoeveel kan ze afgepakt worden, hoeveel vrijheid, welvaart en geluk voordat ze in opstand komen? Alles, alles kan je ze afpakken als je het doet dmv angst. Het idee om te lijden en de angst voor de dood zijn zo sterk dat onze hersens in staat zijn ons rationele denken volledig af te sluiten om maar niet de waarheid te hoeven zien.
Collectieve angst is door de eeuwen heen door alle machthebbers gebruikt om hun bevolking te laten doen wat zij willen. En nog steeds is angst in veel landen het middel om de macht te behouden. Als je nagaat in hoeveel landen dan schrik je. Eigenlijk alleen in Europa en misschien een paar Aziatische en Zuid Amerikaanse landen, Nieuw Zeeland en Canada en tot een paar maanden geleden Australië. Amerika glijd af naar een burgeroorlog, laten we afwachten wat er straks overblijft. De rest, het overgrote deel van de wereldbevolking leeft in niet democratische landen geregeerd door megalomane dictators.
Hoe kan het dat wij onze vrijheid zo snel inleveren? Ik weet alle ‘gelovers’ van het beleid zullen zeggen het is maar tijdelijk. Straks als het virus weg is mogen we alles weer. Dat is in de geschiedenis van de mensheid nog nooit gebeurt. Vrijheden die men inleverde kwamen nooit zomaar terug. Wanneer is het genoeg?

https://www.rtlxl.nl/programma/rtl-nieuws/fc37b1e2-7b4a-47e6-96e2-b016955a640a?fbclid=IwAR2TzVz0bMLxnkePrPqJ5uznBFvRJOoPzw_ZkBuoCX2rS5l6hNzRRlqZpek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *