Categorieën
Geen categorie

28 september 2020 Diederik Gommers lieverds is na 6 maanden tot de conclusie gekomen dat angst zaaien niet helpt.

En dat je de kans hebt dat mensen de hakken in het zand steken. De affaire rond een dame die ik niet ken had hem aan het denken gezet. Na 6 maanden een dashboard te hebben gepubliceerd wat ons eerst de doden melde, toen die er niet meer waren de ziekenhuisopnames en dan nu de besmettingen komt deze, naar ik aanneem intelligente man, op dit medium met dit bericht.
Gisteren 17 doden, de dag ervoor eerst 37 maar dat bleek een foutje, de regio Rijnmond had wat mensen meegerekend die ze de afgelopen maanden vergeten waren, het waren er 16. Btw ik vraag me dan echt af wat er gebeurd is daar in Rijnmond. Waren ze die doden kwijt? 21 is best veel. Lagen die ergens in een kelder? Waren ze al wel begraven maar stiekem? Hadden ze ze eerst niet als Corona slachtoffers gerekend maar komt het nu toch beter uit? Wat denken jullie?
Kan iemand die Diederik Gommers uitleggen dat hij rijkelijk laat is met zijn mededeling! Kan iemand meneer Diederik Gommers vertellen dat na 6 maanden hel en verdoemenis vanuit MSM de bevolking doodsbenauwd is. Kan iemand Diederik Gommers kond doen dat de schade reeds is aangebracht en die onherstelbaar is? Kan iemand tegen Diederik Gommers zeggen je moet je BEK HOUDEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *