Categorieën
Geen categorie

14 september 2020 Het ziet er niet zo best uit kids.

Ik sta voor de tweede x in 5 dagen voor een garage. Vorige week is de koppeling volledig vervangen, ik ben bang dat het nu de versnellingsbak is. Maar hopen dat het niet zo is, want dan eindigt mijn avontuur met mijn Bedford hier vandaag. Zo’n versnellingsbak schijnt niet goedkoop te zijn. Dat was het vervangen van de koppeling ook niet. Geld is op. Het zit niet altijd mee…
Gisteren nog wel een leuke dag gehad in Utrecht. Ik heb mijn eerste demonstratie meegemaakt tegen de Corona maatregelen. Het was georganiseerd door Vrouwen voor Vrijheid en begon met een mars waar alleen vrouwen aan mee deden. Indrukwekkend om te zien. Met trommels liepen ze door de stad naar het park waar zeer interessante sprekers de middag verder vulden. Wij mannen waren daar ook welkom. Er waren zeer weinig politiemensen, de sfeer was erg ontspannen, wat een geweldige organisatie, chapeau!
En nu dus wachten tot de garage opengaat. Ik kwam hier gisteren om 23.00 uur aan. Net ff gekeken of ik hier mijn bivak op kan slaan maar zo middenin een industrieterrein is niet handig. Denk niet dat ik hier een half jaartje kan staan. Aaahhh hoop niet dat ik mijn Bedford verlies, dan wordt het allemaal wel wat lastiger. Voor alles is een oplossing, de vraag is alleen of ie je helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *