Categorieën
Geen categorie

5 september 2020 Hoeveel geld kunnen ze blijven drukken kids?

Das wel een goede vraag denk ik, zeker als je door een bijna verlaten en angstig Frankrijk rijd. Als een Frans restaurant op vrijdagmiddag tijdens lunch niet open is dan lijkt me dat niet goed. Winkels, bedrijven, scholen het lijkt wel of alles nog dicht is. Ik weet niet welke route ik rij maar hij brengt me door zo’n beetje elk dorpje in Frankrijk. Mooi maar stil, zo stil.
Toch lijkt het me dat er geld verdient moet worden in zo’n land. Ik reed langs eindeloze wijngaarden, die wijn moet toch op. Langs zonnebloem, mais en lavendelvelden daar moeten ze toch wat mee lijkt mij. Nou, via de restaurants gaat dat niet lukken en de standjes langs de weg waarop staat dat ze ‘Miel’ verkopen zijn ook allemaal leeg dus daar blijven ze ook mee zitten, jammer. Had best een potje lavendelhoning willen kopen.
Hoeveel kunnen ze blijven drukken? En blijft Duitsland het betalen? Die 750 miljard is iig niet genoeg. Das een druppel op een gloeiende plaat. Gaan wij dan volgende x zeggen dat we het niet meer doen dat er geen geld meer vanuit het noorden richting het zuiden gaat stromen? Nee das schier onmogelijk, dus gaan we nog meer geld pompen in Italië, in Spanje, Griekenland, Portugal en zeker ook Frankrijk. Tot het op is? Kan het eigenlijk wel op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *