Categorieën
Geen categorie

4 september 2020 Dit is een lastig stukkie kids.

We hebben nl best wel een probleem. Als ik de reacties lees of bekijk op mijn vraag wat het met jullie doet deze “Coronacrisis” dan krijg ik veel dezelfde antwoorden. Das goed! Jullie missen de feestjes, school, vrienden, leuke dingen doen ect. Er zijn er die zich eenzamer voelen of doelloos, een interessant antwoord was dat de dagen alleen maar meer op elkaar zijn gaan lijken, mooi.
Maar de reden waarom ik bang ben daar hebben jullie overduidelijk veel minder last van. Armoede staat, bij jullie, niet op plek 1 als het gaat om wat eventueel de gevolgen kunnen zijn van deze crisis. Zo zie je maar dat ik, ondanks dat ik dakloos en zwervende ben, op social media nog in de juiste bubbel zit:-). Armoede gaat, ben ik bang, weer een grotere rol spelen in ons leven. Al is het maar dat je steeds meer daklozen tegenkomt op straat…
Het verlies van vrijheden vinden jullie ook een moeilijke. Ik heb echt het idee dat jullie dat veel minder een probleem vinden dan mijn generatie. Ik denk dat jullie er veel meer op voorbereid zijn. Als je vader of moeder vanaf je geboorte elke scheet van je op FB of Insta zet dan ligt je leven sws op straat dus wat maakt het dan nog uit. Voor mij is elke vrijheid er 1, daar moeten we denk ik zuinig op zijn. Samen met jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *