Categorieën
Geen categorie

18 augustus 2020 Te laat lieverds!

Sorry, gisteren mijn tel laten liggen in de auto van een collega maar daar kom je te laat achter. Heel gedoe maar ik heb hem weer! Wou het vandaag hebben over verzet, volgens de mainstreammedia is 10% van de NL’ders het niet eens met de Corona noodwet. 90% vindt het dus prima dat Minister de Jonge hun huis mag binnenvallen wanneer hij dat nodig acht. Ze vinden het OK om verplicht in quarantaine te moeten misschien zelfs in een speciaal Corona opvangkamp als de Jonge dat noodzakelijk vind. Ze geloven dat de minister het beste met ze voorheeft.
Toen ik jong was rookte iedereen, roken was nl gezond. Dokters raden het aan om te gaan roken het was heel dom om niet te roken. In de jaren ‘50 en ‘60 was dat de boodschap die verspreid werd door de mainstreammedia, dokteren en politici. Eind jaren ‘60 kwam daar langzaam verandering in, conspiracy denkers kwamen met complottheorieën dat roken niet zo gezond was. Dat het eigenlijk heel ongezond is. Het duurde lang voordat die boodschap werd overgenomen. Zeker ook door onze overheid die veel verdiende aan de verslaving van veel van hun onderdanen. De boodschappers werden in het begin echt verguist en belachelijk gemaakt, de lobby van de sigarettenfabrikanten was machtig. Net zo machtig als die van de farmaceutische industrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *