Categorieën
Geen categorie

3 augustus 2020 Sorry lieverds vanwege een belangrijke ontdekking richt ik dit stukkie niet aan jullie maar aan de heer Hugo de Jonge.

Beste minister, gisteren stond ik zoals elke dag naast mijn sous om de mis en place voor de avond op orde te krijgen. Mijn sous is een jonge vrouw waarvan je het niet zou verwachten maar plotseling liet ze een klein poepje, een scheetje u kent ze wel. Zelf ben ik meer van de harde toeters maar dit was er 1 die venijnig doordrong tot je reukorganen een echt stinkbommetje. Als amateurviroloog voelde ik de virussen mijn neus binnen dringen, ik rook dat er van alles mis was. Gelukkig geen Covid beste minister maar ik zal niet in details treden wat er allemaal wel tussen zat. En toen drong het tot mij door dat een mondkapje natuurlijk maar de halve lading dekt! We beschermen ons helemaal niet van onderen!
Nu werk ik in zuid Frankrijk op het strand en de gemiddelde vrouw draagt om haar billen niet veel meer dan een veter. Voor mij vaak te klein om een armband van te maken. Ik moet er niet aan denken dat dat verdwijnt maar gezien de volksgezondheid vraag ik u de volgende maatregel in te voeren. Een verplichte luiervoering in openbare ruimtes zowel in de buitenlucht als in gebouwen. Deze luiers hoeven niet medisch verantwoord te zijn het gaat puur om het idee. Eens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *