Categorieën
Geen categorie

16 juli 2020 Waar, lieverds, is het mis gegaan?

En wie kan je het aanrekenen? Is het mijn generatie die het zover heeft laten komen dat we de essentie van het leven volledig zijn kwijtgeraakt? In onderstaande video heeft de goeroe het erover hoe de wereld er 20 jaar geleden uitzag en dat waarden en normen toen verschilden met nu. Ik was 32 20 jaar geleden, ben ik schuldig?
Als ik terugkijk heeft de man gelijk. Tijdens mijn 20 jaar in de IT is de wereld radicaal veranderd waardoor we nu zo diep zijn weggezakt. Verschillen tussen mensen zijn veel groter geworden en er is naar mijn idee geen uitzicht op verlichting.
De FAO kwam 14 juli met een verontrustend rapport, honger zal alleen maar toenemen in de aankomende jaren. Willen jullie dat even tot je laten doordringen! Honger zal alleen maar toenemen! Wij zijn bezig om onze boeren, die veruit de beste producenten ter wereld zijn, kapot te maken terwijl honger zal toenemen. Mijn generatie doet dat en ik lig in een oude camper een stukkie te schrijven waarna ik weer lekker ga koken voor verwende vooral oude mensen. Het is de schuld van mijn generatie kids dat jullie in zo’n verrotte wereld leven. Sorry, het is erg confronterend dat te moeten constateren. Nu ga ik tijdens het koken maar eens bedenken wat ik er aan kan doen. Keep in Touch🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *