Categorieën
Geen categorie

4 juli 2020 Sorry voor gisteren kids.

Op zich wil ik me niet meer te kwaad maken en me concentreren op leuke dingen. Maar ik vind het zo raar! Het schijnt de gemiddelde mens niets te interesseren wat en hoe de wereld in elkaar zit. Men denkt alleen aan zichzelf. NL maakt kwalitatief gezien ongelooflijk veilig en gezond voedsel, Chinezen komen hier niet voor niets onze babymelk jatten. We zijn de 2’de voedselproducent ter wereld en daar wil onze regering vanaf. In de UK, leerde ik van mijn in Engeland wonende vriendin, hebben ze de standaarden op het gebied van voedselkwaliteit al verlaagd. Hierdoor kunnen ze meer bagger uit de voormalige SU en ZA importeren. Landen waar totaal geen rekening gehouden wordt met diervriendelijkheid, hygiëne of voedselveiligheid. Tuurlijk zeggen onze politici dat dat wel zo is want de leiders van deze landen beloven hen dat ze alles goed zullen controleren en daarna drinken ze er nog 1. En Schouten en Rutte zijn er dan van af, ze kunnen verder met het bouwen van wegen en huizen want das belangrijker dan ons voedsel.
De GL, PvdD en D66 deugmensen zijn dan blij want NL deugd! Dat de rest van de wereld zo rot is als een mispel boeit niet, zij kunnen zich iig op hun schouders slaan, triest.
Morgen lieverds een plaatje van hoe het er hier uitziet en van goed eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *