Categorieën
Geen categorie

Waar ik vooral mee zat kids, naast dat wij als mensen schijnbaar niets leren van de geschiedenis, was de hoeveelheid zielen in de hemel.16 juni 2020

Hoe ga je ooit iemand terugvinden als je dood bent? Daar maakte ik me al vroeg zorgen over. Later ben ik naar bewijs gaan zoeken dat er een God bestaat. Ik had Darwin leren kennen en het was overduidelijk dat daar wel wat inzat. Waar ging ik bewijs vinden dat er een God bestaat?
We zijn als mensen in staat ons DNA te ontrafelen en we vliegen binnenkort naar mars. Ergens moet toch iets zijn achtergebleven wat wijst naar een groot Mastermind? Niets, niks nergens maar een kruimel, een glimp of het allerkleinste spoortje te vinden. Je vind wel veel mensen die denken dat ze God zijn btw.
Maar als er geen greintje bewijs is dat er een God bestaat hoe kan het dan dat elke beschaving, elke stam of inboorling wel een soort van religie heeft verzonnen? Das toch gek? Wat is de reden dat wij zoeken naar iets wat buiten onszelf staat?
Onze koning tekent alle wetten uit naam van God, vroeger was hij een soort plaatsvervanger. Straks als de Corona wet erdoor is en de politie in je woning staat omdat je kind jarig is dan is dat uit naam van God. Niet uit naam van Willem, Mark, Hugootje of de politieagent! Nee, God heeft dat besloten! En das al eeuwen zo, gek hé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: