Categorieën
Geen categorie

23 mei 2020. Tis zaterdag kids, en ik kom er niet uit.

Het is nu de derde x dat ik met dit stukkie begin. Eigenlijk is het tijd voor een onbezorgd gezellig stukkie over bv Jaap Willem. JW is een hoornaar die regelmatig bij me op bezoek komt. Een grotere opgeblazen brompot kan je je niet voorstellen. Toen ik voor het eerst over de hoornaar las werd ik echt bang, de Killerbee!! Maar hij is niet vooruit te branden zo langzaam issie en toch zo vol van zichzelf, ongelooflijk!
Ik wilde het hebben over schoonheid maar liep vast. Waarschijnlijk ben ik nog niet zo ver. Ik begin de schoonheid wel langzaam weer te herkennen. Nee ik bedoel niet die van Doutzen maar de schoonheid die zit in een verbrande tak of een oude poetsdoek.
Ik heb geprobeerd te schijven over Eva Mier en haar vriendinnetjes, wat een werkers! Maar zo verschrikkelijk dom…. De enige reden dat ze hun taakjes af krijgen is omdat ze met zo verschrikkelijk veel zijn, 1tje meer of minder, wat zeg ik, een paar honderd meer of minder maakt niets uit. Waarschijnlijk zijn ze op te jonge leeftijd begonnen met werken, beroepsdeformatie, vandaar ook dat ze over lijken gaan.
Nee ook dat verhaal kwam niet van de grond lieverds. Op de 1 of andere manier blijf ik continue steken😄en kom ik niet verder in mijn verhaal, sorry, een verloren dag..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *