Categorieën
Geen categorie

16 mei 2020. Pff kids van mij mag de mei winter wel een x voorbij zijn. Tis zo gruwelijk koud ‘s nachts.

No props in bed maar als je eruit moet! En het lullige is dat ik, sinds ik boven de 50 ben, er nog wel eens uit moet midden in de nacht.
Mooi he dat het virus bijna weg is, nog een week of 2 en dan kijken we mekaar aan met de vraag, Wat nu? Alles afgelast, Frankrijk dicht, wat te doen met de 1.5 meter als er geen virus meer is? Dat wordt lachen.
300k doden per dag, binnen een week of 5/6, voorspeld de directeur van de Wereld Voedsel en Landbouw Organisatie. Dit x geen westerse te dikke bejaarden maar vooral kinderen, jonge kinderen, baby’s in derde wereld landen. Daar hoeven we gelukkig geen lock-down voor te regelen, we hebben giro 555!!
Ff iets heel anders ik heb hulp nodig met mijn website. Ik wil hem uitbreiden met een Engelse versie, er moeten meer vlogs, video’s, boeken, gedichten en rariteiten op en das lastig. Tot nu toe lukte het me wel maar WordPress strooit nu met versies, widgets, plug-ins en nog meer moeilijke dingen waar ik niet zomaar uitkom en die weer een hoop geld kosten als ik dat voor 1 website moet doen. Is er iemand in mijn of jullie netwerk die er verstand van heeft? Of misschien een plekkie vrij heeft op zijn platform voor een zwervende schrijvende straatvermaker!

Www.koertkrouwel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *