Categorieën
Geen categorie

6 mei 2020

De Zweedse Wopke kids heeft gezegd dat de Zweedse economie met minimaal 10% gaat dalen en de werkeloosheid gaat oplopen tot minimaal 13.5%. Dat zijn cijfers. Ik volg Zweden een beetje dat weten jullie. Eerlijke cijfers, ik heb nog ff gezocht maar kan hier geen cijfers vinden. We hebben het natuurlijk ook druk gehad de afgelopen dagen. Man man wat een feest hebben we er Samen van gemaakt! Want Samen gaan we dit overwinnen.
In Zweden hebben ze dus niet alles dichtgegooid, ze hebben aan de oudere bevolking gevraagd zich verantwoordelijk te gedragen en thuis te blijven zodat de jongeren door konden gaan met leven en zichzelf ontwikkelen. Ja, de sterftecijfers liggen hoger dan in de omringende landen waar men wel voor een volledige lockdown is gegaan. Vooral in Stockholm heeft het virus huis gehouden, overall tot nu toe nog geen 3k doden.
In Nederland dus nog geen cijfers van Wopke. Wopke heeft het natuurlijk druk gehad met zijn poot stijf houden in Europa. En dat deed hij ferm, echt een Friese stijfkop die Wopke, daar kunnen we trots op zijn. Maar Wopke, wanneer ga je mijn kids vertellen wat dit voor ze gaat betekenen?
Vanavond komen die andere clowns vertellen hoe we eruit komen maar das toch al te laat. Wopke Hoekstra zou jij ons kunnen vertellen hoe onze economie ervoor staat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *