Categorieën
Geen categorie

1 mei 2020

Vrijdag lieverds, ben m’n camper aan het schuren, in 1 of ander roeststoppend middel aan het zetten en daarna in een lak. Nou ja, Jacco doet dat, ik maak schoon en kijk hoe goed hij het doet. Omdat ik zelf verdomd weinig kan, of beter gezegd, er totaal geen interesse in heb, ben ik erg goed geworden in kijken hoe goed anderen iets kunnen.
Mijn persoonlijke bagage van dingen waar ik goed in ben is vrij klein. Als ik had gewild was hij veel groter geweest maar ik gun het een ander altijd veel meer. Die ander kan het ook veel beter dan ik dus waarom zou ik het leren. Ik probeer me in mijn leven zoveel mogelijk te houden bij waar ikzelf goed in ben, ouwehoeren.
Als het goed is dan is de bus na vandaag strak en dan zijn er mensen die er een Graffiti tekening op gaan zetten. Dat vind ik wel verdomd spannend! Wat moet erop komen te staan? Welke sfeer moet het uitstralen?
Paar dingen die erop moeten komen: De URL van de website, en wat ik doe: De Verhalenmaker. Moet het ook in het Engels? De hele website wordt vertaalt door een professionele vertaler! Coronicles of a Writer on the Road.
Wat denken jullie? Help me ff. Moet het een spannende tekening worden? Of een gezellige😩, een geile? Of een strakke met alleen de naam? Laat het hieronder ff weten alsjeblieft! Kom er alleen niet uit!

Www.koertkrouwel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *