Categorieën
Geen categorie

29 april 2020

Er valt een hoop te leren lieverds als newbe camper bewoner. Ik had van tevoren al een beetje gekeken hoe je een plekje vind voor de nacht. En wat denk je daar heb je apps voor! Er zijn gratis plaatsen om te staan, daar zijn geen voorzieningen en je hebt betaalde met meer of minder voorzieningen. Je moet dan denken aan water, elektriciteit en de mogelijkheid je Porta Potti te legen. Ik moet eerlijk zeggen kids, das best te doen poepen op zo’n mobiel wc’tje. Blijft alleen beroerd dat ik meestal midden in de nacht moet, maar goed das misschien teveel info.
Probleem van al die camperplaatsen is dat er al campers staan. Want wie denken jullie dat er op dit moment massaal met de camper erop uit zijn? Tuurlijk onze Bejaarden! Fietsje achterop, we hebben het tenslotte verdient! Goed ik ga er ff verder niet op in maar ik beloof jullie ik kom erop terug.
Maar ik heb de heilige graal gevonden lieverds. Beloven jullie het niet verder te vertellen! Ik wil straks niet weer omringt worden door de bejaardenmaffia. Dit is een geheimpje tussen ons OK? Nou daar komt tie: De Vispas! De grote dan wel te verstaan hè. Dan mag je overal staan! Bij water natuurlijk, midden op de Dam is weer wat ongeloofwaardig. Dus voor €35 een vispas met nachtvergunning en een hengeltje van €15, pappa is blij…

Geweigerde content door YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *