Categorieën
Geen categorie

23 maart 2020

He kids ben ik weer! Man dat was me wat, zoals tegenwoordig met elk onderwerp je mag het niet meer zeggen he. Niets mag meer gezegd worden want dan voelen mensen zich gepikeerd, beledigd en boos omdat jou mening niet in hun straatje past. Dat is jammer. Daardoor praten we niet meer. En als je niet praat luister je ook niet. Als ik heel veel beestjes in een hokje stop breekt er op een gegeven moment een ziekte uit dat leren jullie bij biologie, dat weet iedereen. Maar wij mensen zijn geen beesten he, althans dat vinden we zelf. We zijn steeds meer gewend om het leven naar onze hand te zetten. In mijn miserabele leventje is de levensverwachting ongelooflijk hard omhoog gegaan, echt niet normaal! Waar mensen toen ik geboren werd rond de 65 jaar oud werden zitten we nu op rond de 85! Geweldig toch! Nooit voorgekomen in de geschiedenis van de wereld. Wat een overwinning! Er is niemand maar dan ook niemand die ik dat niet gun. Maar het heeft ook consequenties… en daar mag je niet over praten, en dat is wel nodig lieve kids. Dus dat gaan we ook doen! Lekker lullen over hoe ik erover denk al zullen mensen boos zijn, of verdrietig over wat ik schrijf. Maar wie weet is er ook iemand die glimlacht, en denkt ok, tis niet mijn mening maar ach het is goed dat het gezegd wordt… en anders kan je me altijd verwijderen, toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *