Categorieën
Geen categorie

21 september 2021, Prinsjesdag kids, onze al 8 maanden niet bestaande regering gaat ons, bij monde van koning pils, vertellen dat we er volgend jaar niets op achteruitgaan.

Een aan erosie onderhevig demissionair kabinet gaat ons vertellen dat alles goed komt. Op mij komt het over alsof een tandeloze junk tegen mij zegt dat ik volgend jaar miljonair wordt.

Een half jaar geleden alweer lag er een bootje (de Evergreen) ruim een week vast in het Suez-kanaal. De chaos die dat veroorzaakt heeft op de wereldhandel is ongekend. Sinds vorige week is er een probleempje met Evergrande, de eigenaar van de Evergreen, 1 van de grootste investeringsmaatschappijen van de wereld met alleen maar verlies op de teller. Evergrande is aan het omvallen, das niet goed.

Vanwege het tekort aan hout, steen, ijzer en chips liggen fabrieken stil, vanwege de hoge gasprijzen sluit men productielijnen. In de UK verwacht men, om die reden, een tekort aan voedsel in de aankomende week. Brexit en je land laten regeren door een nog grotere psychopaat dan rutte werkt ook niet mee.

De USA vervalt ondertussen in een nog deplorabelere staat dan Zimbabwe. Frankrijk staat aan de voet van een burgeroorlog. Italië, Spanje, Griekenland en Portugal hangen aan het infuus van de EU die gewoon ongebreideld eurootjes blijft drukken. Ondertussen wordt er een stille coup gepleegd in Duitsland. Verkiezingen in het grootste en rijkste land van de EU maar nergens iemand die er aandacht aan besteed. In Australië schiet de politie met rubberen kogels op mensen die bang zijn mee te doen aan een medisch experiment. Van het prachtige Zuid Afrika is niets meer over. Maar wij gaan er volgend jaar niets op achteruit! Daar gaan markie en hugootje voor zorgen.

2 reacties op “21 september 2021, Prinsjesdag kids, onze al 8 maanden niet bestaande regering gaat ons, bij monde van koning pils, vertellen dat we er volgend jaar niets op achteruitgaan.”

Het doet pijn aan mijn ogen en ❤️ Lieve Koert, dit theater, wanneer verlaten we de zaal. Teveel betaald voor slechte show.
Ooit komt het goed, maar met welke schade en wanneer 🤷‍♀️
Ondertussen ons best doen om te blijven genieten van de kleine dagelijkse dingen die er op ons pad komen, mooie dag 🙏❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *