Categorieën
Geen categorie

31 augustus 2021, we gaan steggelen kids!

Laat ik eerst de dag van gisteren ff doornemen! We waren vlot op pad, er is ook weinig an kamperen langs de kant van een drukke weg. Het lopen met Frodo ging weer goed, hij had er voor een poosje best zin in. Na een kilometer of 4 kwamen we een grasmaaier tegen die probeerde een verkeersbord kort te maaien. Geloof me dat lukt niet. Wat het wel doet is een ongelooflijke teringherrie maken waar Elanor en Frodo errug opgewonden van raakten. Ik heb nog nooit zo hard achter Frodo aan moeten rennen. Dwars over een druk kruispunt achter zijn moeder aan die weer gevolgd werd door Arnoud. Jammer dat het niet gefilmd is, moet hilarisch geweest zijn.

3 bruggen zijn door Elanor niet veilig genoeg bevonden om overheen te lopen. Ondanks dat Frodo er zo overheen liep weigerde ze te volgen. Helaas levert dat elke x extra kilometers op die niet benut werden om Amsterdam te halen. Vandaar het steggelen! De Dam is nog 130 km van ons verwijderd en aangezien we sinds vrijdag 36 km hebben afgelegd is de rekensom makkelijk te maken, we gaan het lopend niet halen. Frodo is er na een kilometer of 10 gewoon klaar mee, willie lekker chillen. De laatste kilometer naar een mini-camping vlak onder Sneek was een drama. Zelfs zonder bepakking wilde hij niet meer. Ach hij heeft gelijk, als je 9 maanden bent moet je je limieten stellen.

Maar dan kom je aan op die camping en dan val je in een warm bad. Karla stond klaar met soep en brood, Jan bracht een biertje. De buren kwamen er ook nog bij en niemand is gevaxxt. Tijdens dat soort avonden komt alles goed, valt alles in elkaar. Vandaag komt Eric ons ophalen met een paardentrailer en gaan we naar Soest! Soest-Amsterdam dat moet in 4 dagen te doen zijn.

Mocht je iemand kennen die tussen Soest en Amsterdam een klein weilandje of een grasveldje heeft laat het me ff weten. We komen graag even langs! Gezellig…

Één reactie op “31 augustus 2021, we gaan steggelen kids!”

Jullie doen het vooralsnog goed hoor. Vind het echt super leuk om te zien, toen jullie in Sneek even op het veldje hiervoor is zaten… Gelijk al die interactie met al die kinderen, moeders etc. Geweldig 🙂

Heel veel succes met jullie reis verder.
En hopelijk gaat de rest van de reis wat makkelijker voor jullie en de beestjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *