Categorieën
Geen categorie

13 juli 2021, zo lieverds, het verplichte vaccinatiepaspoort is een feit!

Nog ff en dan gaan ze vaccineren verplichten. Ooit complottheorie nu de realiteit. Gisteren beschuldigde een oude bekende mij van het aanhangen van complottheorieën, nou deze kan je wegstrepen Arjen!

Hij wil mij ook niet meer zien zolang ik niet gevaxxt ben. Ik hoop dat hij de krant vandaag niet openslaat, dan leest hij over het Guillian-Barré syndroom. Naast dat het jansen vaccin niet werkt tegen varianten heb je ook kans op bovenstaand syndroom, Guillian-Barré, klinkt niet best, vinden jullie wel?

Mensen die de joden in de 2de Wereldoorlog waarschuwden niet op transport te gaan werden ook beschuldigd van het verspreiden van complottheorieën. Zelfs binnen Joodse families ging het mis. Vader en moeder wilden op transport maar zoonlief niet, hartverscheurende taferelen, zoonlief was een wappie.

Nu is het niet zo hartverscheurend om Arjen niet meer te zien. Zeker niet nu hij een bron van besmettingen is. Nee, afscheid nemen gaat een groot onderdeel worden van het leven de aankomende maanden. Maar het blijft confronterend. Ik wens je nog een paar mooie maanden Arjen, ik hou van je. Vergeet niet de treinen rijden al….

2 reacties op “13 juli 2021, zo lieverds, het verplichte vaccinatiepaspoort is een feit!”

Een conspiracy denker en degene die geen complot zien zijn het over 1 ding eens: Er wordt een misdrijf gepleegd! Degene die meent dat dit misdrijf slechts door 1 persoon is/wordt gepleegd is een “Lone Wolf” denker (en in de meeste gevallen volkomen naief!). Zij die de conspiracy denkers ridiculiseren zijn meestal onderdeel van de “cover up” van de gepleegde misdrijven.
https://3d5d.space/article/4477/conspiracy-thinker-or-naive-believer?channelName=5ebee906b562d

Hou vol Koert, het is in deze tijd dodelijk om (nog) naief te zijn en dat bewijs wordt al geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *