Categorieën
Geen categorie

19 februari 2021 Er is niet veel tijd meer kids.

Het gaat hard. We worden zo verschrikkelijk gemanipuleerd. Wat is in vredesnaam nog waar? Als vader van 52, bijna 3, met een bovenmatige interesse in geschiedenis en van jongs af aan geïnteresseerd in de politiek, zou ik dat toch enigszins moeten weten. Maar het tegendeel is waar. Hoe graag ik ook ergens in zou willen geloven het lukt me niet meer. Alles om me heen verandert zo ongelooflijk snel dat ik moet zoeken naar een reden om door te gaan. Moet zoeken naar sprankjes hoop. En dat is lastig, alleen heel dicht bij vind ik soms de schoonheid die het leven de moeite waard maakt.

Als ik terug kijk naar de politiek is de al eerder in 1 van mijn stukkies genoemde Joop de Uyl de laatste, en waarschijnlijk de enige integere politicus geweest die ik in mijn leven heb meegemaakt. Het is waarschijnlijker dat hij gewoon een goed mens was en ongelooflijk naïef. Want man wat moet je een verrot persoon zijn als je in die augiasstal wilt overleven. Gisteren een poll bij het programma Standpunt op Radio1. Niet dat ik heb geluisterd, ik kan die presentatoren niet meer aanhoren, maar ik heb wel gestemd. Om te kunnen zien wat de uitslag werd. Bijna 50k stemmen, 50k mensen die de moeite hebben genomen die poll in te vullen. En dan presteert Standpunt het om op de site hun eigen onderzoek in twijfel te trekken omdat de uitslag iemand schijnbaar niet helemaal goed uitkomt.

Want volgens het RIVM ligt het heel anders! Is het precies omgekeerd en volgens die varkens in de politiek heeft het RIVM gelijk. En met genoeg repressie, geweld en intimidatie duw je die waarheid gewoon door de strot van de bange, volstrekt van jou afhankelijk gemaakte burger. Voedseltekorten kondigen zich wereldwijd al aan ook in de westerse wereld. Stroomstoringen, plunderingen en opgeklopte doden zogenaamd vanwege een virus maken de burgers zo bang dat ze in shock zijn. Niet meer in staat zelfstandig na te denken. De grootste genocide ooit door een heersende macht uitgevoerd is nu bezig, bewust uitgevoerd door een stel machtswellustelingen. Er is niet veel tijd meer, ik moet opschieten…

8 reacties op “19 februari 2021 Er is niet veel tijd meer kids.”

Waar kan ik heen
Ik kan niet naar Duitsland
Kan niet naar Duitsland daar zijn ze zo streng
Waar kan ik heen
Ik kan niet naar Chili
Kan niet naar Chili
Want daar doen ze zo eng
Ik wil niet wonen in Kuweit
Want Kuweit, dat is veel te heet
En wat Amerika betreft dat land bestaat niet echt
Waar kan ik heen
Ik wil niet naar Noord-Ierland
Niet naar Noord-Ierland daar gaat alles stuk
Waar kan ik heen
Ik kan niet naar China
Ik wil niet naar China, dat is me te druk
Ik wil niet wonen in Schotland
Want Schotland dat is me nat
En de U.S.S.R. dat gaat me echt te ver
Is er leven op Pluto
Kun je dansen op de maan
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan
Is er leven op Pluto
Kun je dansen op de maan
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan
Waar kan ik heen
Ik kan niet naar Cuba ik wil niet naar Cuba, dat is me te zoet
Waar kan ik heen
Ik kan niet naar polen ik wil niet naar polen daar gaat het te goed
Ik wil niet wonen in Lapland want Lapland, dat is me te koud
En ik wil weg uit Nederland want hier krijg ik het benauwd
Is er leven op Pluto
Kun je dansen op de maan
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan
Is er leven op Pluto
Kun je dansen op de maan
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan
Ik heb getwijfeld over België
Omdat iedereen daar lacht
Ik heb getwijfeld over België
Want dat taaltje is zo zacht
Ik stond zelfs in dubio
Maar ik nam geen enkel risico
Ik heb getwijfeld over België
Ik stond zelfs in dubio
Maar ik nam geen enkel risico
Ik heb getwijfeld over België
België, België, België, Bel-gi-ië
Is er leven op Pluto
Kun je dansen op de maan
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan
Is er leven op Pluto
Kun je dansen op de maan
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *