Categorie├źn
Geen categorie

17 februari 2021 Weet je waar ik achter ben gekomen kids?

Dat de meerderheid van de mensen in dit bekrompen, zielige kutlandje eigenlijk wel blij zijn dat de teugels een beetje worden aangetrokken. Dat de vrijheid wat wordt ingeperkt door onze Grote Leider mark r. Dat mensen die zich niet aan de regels houden, al zijn die nog zo onzinnig, daar flink voor gestraft worden. Want het gaat er niet om of de regels ergens toe doen, het gaat erom dat je ze uitvoert en als je dat goed hebt gedaan krijg je misschien wel een beloning van mark r. Dan mogen we binnenkort misschien wel weer 3 mensen thuis ontvangen! Of mogen de winkels, die het overleeft hebben, weer beperkt open, joepie! En de mensen die het niet eens zijn met mark r., die de maatregelen buitenproportioneel vinden, die zorgen ervoor dat dat niet gebeurt, dus die mag je dan best opsluiten, of slaan, of misschien in de toekomst gewoon elimineren.

Vrijheid is minder belangrijk dan tussen je zorgvuldig gespaarde rommel zitten. Vrijheid is, in de ogen van die mensen, met 100km per uur 1 uurtje, met mondkapje op, zonder mekaar te knuffelen bij opa op bezoek gaan. Naar een concert van 1 of andere B-artiest als het mark r. belieft. Voordat je naar binnen mag moet je wel eerst ff een sneltest doen en je bewijsje tonen dat je gevaccineerd bent, braaf… Wat een triestheid, wat een laffe honden.

Maar goed daar doe ik dus geen reet aan. Zolang die zwijgende meerderheid blijft vasthouden aan wat ze denken te hebben en bereid zijn daar alles voor op te geven is er voor mij geen plaats. In liefde mediteren en op zondag 2 uurtjes met een paar anderen op een veldje liedjes zingen heeft voor mij geen zin. Ik geloof niet in een tRump of een godje die ons komt redden, ik zal zelf mijn vrijheid moeten regelen! En dat kan niet in NL. Hier is geen ruimte voor mensen met een andere mening.

Hieronder de rommel die ik gisteren op de spoorbrug in Deventer bij elkaar sprokkelde. Hij zal 2/300 meter lang zijn. Fucking schapen…

3 reacties op “17 februari 2021 Weet je waar ik achter ben gekomen kids?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *