Categorieën
Geen categorie

12 januari 2021 Wat ik zo gek vind lieverds is dat we nog steeds in de tweede Corona golf zitten.

Volgens mij al vanaf augustus. Hoelang duurt zo’n golf? Mijn ervaring is dat golven redelijk snel verdwijnen. Ik heb ooit eens gevaren op de QE2, de Queen Elizabeth the Second, vroeger een zeer bekend cruiseschip. Als zo’n golf onder de boot door gleed dan leek het soms oneindig lang te duren maar dat was meer omdat de inhoud van je maag de verkeerde uitgang wilde nemen. En das geen fijn gevoel. Nee, een golf is een voorbij trekkend gebeuren zodat er weer een nieuwe golf kan komen, waar je in zo’n situatie niet op zit te wachten.
Zou er nog een derde golf komen? Ik vrees ‘t ergste. Misschien dat het vaccin gaat helpen dat te voorkomen, maar naar ik begrijp moeten we dat maar afwachten. Als deze golf al 6/7 maanden duurt hoelang gaat de derde dan wel niet duren? Het ziet er niet rooskleurig uit.
En ondertussen stort echt alles om ons heen in. Ik ben een tijdje geleden al ingestort maar de aankomende maanden zal ‘t hard gaan. Ik begrijp echt niet dat er mensen zijn die nog steeds geloven dat we door de maatregelen meer mensen gaan redden dan zonder maatregelen. Het aantal zelfmoorden stijgt dramatisch, faillisementen, scheidingen en meer van dat soort ellende idem dito. Gelukkig vergeet een mens snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *