Categorieën
Geen categorie

Goedemorgen lieverds, zo 2021 is goed koud begonnen, lekker! Ik hoop dat jullie ondanks alle verboden toch nog een gezellige avond hebben gehad. Bij mij wassie heel gezellig! Onverwachts kwam Rob langs, kende hem niet maar hij heeft meegegeten, Hachee met rode kool en puree en dat was lekkerrrr. We hebben lang zitten praten terwijl het om ons heen wel oorlog leek, geweldig zo’n vuurwerk verbod🤠.Rob is afgelopen jaar net als ik een hoop kwijtgeraakt, financieel niet maar emotioneel heeft hij een gigantische knal gehad. Het was goed er samen over te praten het was nog fijner elkaar een knuffel te geven. We hebben het gehad over de NWO, over het vaccin en over angst voor de dood. De dood die zo kort geleden nog in Rob’s armen lag.Maar daar gaan we het niet over hebben! We gaan het aankomend jaar nog heel veel met de dood geconfronteerd worden, tiet zat om het daarover te hebben. Nee we gaan het over het nieuwe jaar hebben, hoe we afglijden naar een tot op het bot verdeelde samenleving waarin kinderen hun ouders aangeven. Ouders hun kinderen gif inspuiten en we worden opgesloten in heropvoedingskampen omdat we niet goed luisteren. Een veilige maatschappij waarin we niet meer zelf hoeven na te denken want dat doen anderen voor ons. Denken is sws nutteloos, dat zien we nu al, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *