Categorieën
Geen categorie

3 december 2020 Koningin Kaag wordt ze al genoemd in populair linkse kringen kids.

Terwijl mevrouw Sigrid Kaag pas net gekozen is tot lijsttrekker van D(ictatuur)66. Ze is op dit moment actief in dit kabinet, je zou bijna vergeten dat er nog meer mensen deel uitmaken van onze regering dan Mark en Hugo. Ze is minister van Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Das handig want daar weet ze veel van. Mevr. Kaag werkt nl nauw samen met dhr. Tedros, via een bijbaantje, bij de WHO. Dhr. Tedros is daar de baas van. Voordat dhr. Tedros in 2017 voorzitter werd van de WHO was hij minister voor volksgezondheid in Ethiopië. Ondanks een rapport, tegen hem opgesteld, van 70 pagina’s over de meest gruwelijke misdaden tegen de mensheid is hij toch voorzitter van de WHO geworden. De details zal ik jullie besparen maar 2.5 miljoen mensen zijn slachtoffer geworden van de terreur bedreven door de heer Tedros, voor mevr. Kaag een geweldige mentor dus. Het ging nl om etnisch terreur, miljoenen Amhara’s, een stam in Ethiopië, zijn door Tedros gedwongen te verhuizen waarbij 10.000’den zijn vermoord. Dhr. Tedros deed dit voor de Chinezen, nou voor het geld wat hij van ze kreeg omdat er grondstoffen te vinden waren in die gebieden. En laat mevr Sigrid Kaag die vrienden van dhr. Tedros nou ook van dienst zijn, Chapeau!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *