Categorieën
Geen categorie

20 september 2020 We zijn nu 6 maanden onderweg kids.

Een half jaar waarin jullie samen er alles aan doen om te zorgen dat er niemand meer dood gaat. Lukt niet hoor, er gaan alleen maar meer mensen dood wereldwijd, veel meer, maar dat zijn niet de mensen die de beslissingen nemen, de blanke >65 mens. Nee, de mensen die nu doodgaan zijn de armen, 138 miljoen gaan er op korte termijn het loodje leggen, stil, zwijgend zonder tranen.
Daarnaast is het aantal zelfmoorden wereldwijd gigantisch gestegen, maar dat gaat ook niet om de blanke >65 mens gelukkig. Vooral jongeren en alleenstaanden maken er een eind aan, zien het niet meer zitten vanwege eenzaamheid en vaak ook angst.
Vluchtelingenstromen komen weer op gang! Tsja we hebben Afrika nu volledig uitgekleed. Straks weer bootjes vol met bange hongerige mensen die vlak voor de kust van Europa vergaan. Gelukkig niet de doelgroep waar we dit allemaal voor doen, de blanke >65. Nee in die bootjes zitten Ghanese jongeren, of een moeder uit Tunesië die haar kind zo graag een betere toekomst gunde.
1.8% van de mensen heeft kans direct ziek te worden van Covid. En daarvan sterft 0,8%. Van alle andere sterfgevallen zijn onderliggende ziektes of een verzwakt immuunsysteem vanwege bv chemokuren de reden van sterven. Het gaat zo lekker druk worden daarboven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *