Categorieën
Geen categorie

13 juli 2020 Het gaat goed hier lieverds!

Ben nu 3 weken onderweg en ik kan zeggen dat we de keuken onder de duim hebben. We zijn onze Franse vrienden BBQ aan het leren eten ipv van al die salades en dat gaat toppie. Ik heb er ondertussen een sous chef bij, werd tijd. Lunch draaien we samen een mannetje of 40 en diner nu rond de 30. Nog niet helemaal wat het moet zijn maar het begint erop te lijken. Vooral diner moet nog wat aantrekken maar met zegt dat dat na morgen ook goed gaat komen.
Morgen is een belangrijke dag, Quatorze Juillet. Heeft iets te maken met een revolutie, de bestorming van de Bastille en met hoofden die werden afgehakt. Het volk pikte het niet meer dat de koning zich te buiten ging aan allerlei excessen terwijl zij crepeerden. Nu creperen jullie nog niet in NL maar tis vrij onrustig heb ik het idee. Wie weet vieren wij over 250 jaar wel de bestorming van het torentje..
We gaan morgen een menuutje doen met huis gerookte zalm, carpaccio, entrecote’s en tonijn. Niet te moeilijk want we moeten om 23.00 klaar staan voor het vuurwerk. Ik denk dat dat wel mooi wordt zo in zo’n baai aan het water. Ik hou jullie op de hoogte!
Mochten jullie nou tijd en zin hebben tis hier erg lekker. Het weer is prachtig, er is plek zat op de camping en er wordt nog gewoon gezoend. Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *