Categorieën
Geen categorie

20 april 2020

Vorige week moest ik bij Naïm langs met mijn auto, kids, lekke accu. Naïm stond buiten over een motorkap gebogen. Toen ik uitstapte keek hij op, zijn telefoon ging af, hij schudde zijn hoofd en zei: “Mogguh Koert, De meeste mensen gaan er in hun leven op vooruit maar jij niet hè.” Hij nam zijn telefoon op en liep weg. Er was verder niemand, het weertje was goed en daar stond ik dan. Het overviel me echt totaal, maar in zijn ogen is het natuurlijk heel begrijpelijk dat hij zo denkt, hij heeft helemaal gelijk. 8 jaar geleden reed ik bij hem langs in een dikke BMW om mijn zoon te brengen die er zijn eerste autootje liet repareren. En nu kom ik aanrijden ik een Bedford Minicamp uit ‘86 heb ik net zo’n lange baard als hij en een hoed op. Het erge van mijn kant is dat ik zo trots als een pauw naar de garage toe was gereden, ervan overtuigd dat ik een geweldige koop had gedaan en al een beetje verliefd op mijn autootje. En dat heb ik nooit gehad met een BMW. Ik was er van overtuigd dat Naïm zou zeggen “Mooie wagen man, zit echt een top motorretje in”. En dat is toch erg kids! Ik mis gewoon wat, ik denk gewoon verkeerd. Zou een ‘Dikke Auto’ gen te koop zijn? Of een ‘Ik ben de Baas’ gen? Of zou je kunnen ruilen? Ik heb nog wel een ‘Ik ben nog steeds een Kind’ gen over. Iemand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *